enfrdeitpt

Actualidad en Prades

Inicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivado
 
There is no translation available.

El mes d'agost a Prades és un no parar. La llista d'activitats, de modalitat molt diversa, fan possible que tant els visitants i estiuejants com els veïns de la vila puguin gaudir de les propostes més acord amb les seves preferències.

Si bé moltes d'elles estàn organitzades pel teixit associatiu o l'Ajuntament de Prades, també podem trobar propostes d'establiments privats. Aquest és el cas de D_Prades Gastroteca, local situat a la Plaça Major que ha iniciat un cicle de Tast de Vins celerat durant el mes d'agost.

IMG 7503

Diferents enòlegs dels cellers del territori descobreixen cada setmana els secrets dels seus vins. Així doncs, per un preu que ronda els 10€ per persona, es pretén fer una tasca divulgativa sobre l'enología mentre es degusten cinc vins diferents del celler en qüestió.

El cicle va començar el passat 1 d'agost amb el primer Tast de Vins, de la mà del Celler Terra i Vins. A la classe magistral es van poder tastar vins com el Brúixola, un vi negre de la DO Priorat; el blanc i el rosat Flor de Nit, de la DO Terra Alta o el Boira, un negre de la DO Costers del Segre. L'acullida va ser tot un èxit ja que les places, que són limitades, van quedar exhaurides. S'espera una participació alta en tots els tasts, i les inscripcions es poden fer al mateix D_Prades.