enfrdeitpt
Inicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivado
 

vistapradesLa primavera ja és aquí. Les nits encara són fredes però durant el dia les temperatures són més suaus. Aquesta estació és de les més esperades. Durant aquests mesos, els camps i boscos es vesteixen de colors vius, els rierols i fonts ofereixen les seves aigües i tot plegat crea una harmonia a la natura que en els paratges de les Muntanyes de Prades es mostra de forma esplèndida. 

És una època que convida a visitar tots els paratges que ens envolten. Podeu fer un tomb pel poble i els seus indrets propers. També si us agrada la muntanya podeu aprofitar per fer alguna de les moltes rutes que es poden fer per les Muntanyes de Prades, recórrer l’altiplà que enllaça Capafonts amb la Cova de la Grallera i la Roca Foradada és una de les opcions. La proximitat de Prades amb el Monestir de Poblet obliga a fer-hi una visita.  Podeu aprofitar per fer un passeig pel bosc de Poblet situat al peu de les Muntanyes de Prades.

aquí teniu algunes excursions que podeu fer per Prades i les seves muntanyes:

poblet img_1335 descansar
De Prades a Poblet, Paratge Natural d’Interès Nacional

Ermita de l'Abellera - Pics - Punt de l'Est i Roca Foradada

Prades - Coll del Bosc - Viern - Borrianes - Prades
baltasana cingleermita img_1332
Prades - Coll del Bosc - Baltassana - Rius - Molinets - Prades Prades - Caminada pel Massis de les Muntanyes de Prades Prades - Coll de l'Andreu - Mas dels Frares - Creu trencada - Prades