enfrdeitpt
Inicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivado
 

tardor0002Ha arribat l’època de fresca i colors, Els boscos comencen a mostrar una gran diversitat de tons vermells, ocres i verds, grocs,.. Ara ja ens hem adonat s’ha acabat del tot l’estiu. Menys gent als carrers, temperatures més fresques i alguns turistes enamorats de les nostres Muntanyes. També, especialment al cap de setmana arriben visitants dels voltants interessats en la nova collita de la Patata, la Castanya o els bolets. Qualsevol excusa és bona per gaudir de l’entorn.


Durant aquest mes, a banda de l’aparició de tots aquests fruits de la terra es celebra la Festa Major. Els dies 14, 15 i 16 hi haurà esdeveniments per distreure a tothom. Enguany, després de dos anys sense poder fer el ball de Festa Major es farà el concert i ball de nit a la flamant Sala del Centre Cívic.
tardor0006 tardor0005 tardor0004 tardor0005

El carnet de boletaire ja és obligatori
recolleccioreguladaTemporada de bolets

Sensibilització amb l'entorn natural.

Si aneu al bosc heu de ser conscients de respectar-lo i cuidar-lo, ja que aquest ens proporciona una gran quantitat de beneficis a les persones. Deixar residus i deixalles al bosc provoquen incendis forestals, no és molt demanar recollir-ho tot després d'un àpat o després de fer-hi una volta. Com més respectem l'entorn natural més beneficis en treurem.
Al bosc, cal anar-hi preparat amb un bon calçat i si no coneixem la zona dotar-nos de mapes per a no desorientar-nos.

Consulteu aquí on degustar menús i veure fotografies de plats cuinats amb els bolets com a protagonistes als restaurants locals aquí.