enfrdeitpt

Stage del Futbol Club Barcelona en Prades

Inicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivado
 
MIERCOLES 26 DE AGOSTO

barcanastic0006
Miércoles 26 de Agost ha empezado el Stage del Fútbol Club Barcelona, en Prades.
A las seis de la tarde el campo de fútbol local se ha llenado de apasionados a este deporte. El partido lo han disputado los cadets del Barça y el Nàstic. El resultado a sido de 4-0 en favor del Barça. Alexanco, un ex-jugador del Barça, ha sido presente para dar su apoyo al equipo técnico del Stage y a los jugadores.
ver fotografías del partido

DIJOUS 27 D'AGOST


cadets6Dijous dia 27 d'agost els cadets del Barça van acabar el seu stage a Prades per deixar pas a dos grups més que arribaven. Aquí tenim una petita entrevista amb els nois que marxaven per saber la seva impressió de l'stage i de Prades.

Aquí teniu les preguntes que els hi vam fer i el que ens van contestar:
- Què us sembla Prades?
"Hem sortit poc del càmping i del seu camp de futbol, però algun vespre que hem anat a donar una petita volta, hem vist que era molt bonic i tranquil."
"El que més m'ha agradat ha estat la vegetació", contesta un molt convençut.
- Què en penseu del càmping on heu estat allotjats?
"Ens han tractat molt bé, i a més a més és molt acollidor".
- Què els hi dirieu als vostres entrenadors ara que marxeu?
"Que moltes gràcies perquè hem aprés molt amb pocs dies".
- Què heu fet al vostre temps lliure aquests dies?
"Passavem els vespres fent-la petar amb els companys i també eren les hores que parlavem amb els pares"
- Aquests vespres fent petar la xerrada amb els companys heu degut aprofundir l'amistat entre vosaltres, no?
"Deu ni do, molts no els tenia tan tractats" diu un rient mirant a un company.
- I deixant els bon rotllos... què us va semblar el Nàstic com a rival?
"Era un rival molt dur, a més a més tenien un any més que nosaltres i això es notava, tan amb força com amb tècnica. Igualment vam guanyar amb un 4-0, no ens podem queixar!"

Aquí podeu veure les imatges de quan van marxar els cadets del Barça.


arribada8Dijous a les 11 del matí arribaven dos grups més del Barça a l'stage, l'equip "Infantil aleví A" i l'equip "Infantil B". Aquests tenien una hora per situar-se i a les 12 començaven els entrenaments. Aquí podeu veure les imatges de com arribaven, com l'entrenador els donava les instruccions i com començaven l'entrenament.
infantila9Aquí podeu veure imatges de l'equip "Infantil A" com entrenaven.
DIVENDRES 28 D'AGOST


infantilb2Divendres dia 28 d'agost, els equips "Infantil A" i "Infantil B" van entrenar al camp de futbol del càmping des de bon matí fins les dotze del migdia. Després d'una bona suada han estat a la piscina del càmping remullant-se fins ben bé l'hora de dinar. Mentrestant els seus companys, l'equip "Infantil Aleví A", han entrenat al camp de futbol de Prades, i a les dotze han plegat per anar al càmping a banyar-se amb ells. Aquí podeu veure imatges de com entrenaven l'equip "Infantil A" i "Infantil B".


barcaprades0008A les sis de la tarda de divendres, van disputar un partit de futbol contra l'equip infantil local. Amb un clar domini del joc, el Barça, ens va fer gaudir d'un gran partit en el qual els joves locals van suar la cansalada. Un partit amistós en el qual tot el poble s'hi va volcar. Pares, familiars i amics van poder veure jugar els seus contra el Barça. El partit va acabar amb un clar guanyador amb un resultat de 0-12, una gran derrota però amb una anècdota per els locals que el van disputar de la qual en podran parlar tota la vida.
veure fotografies

DISSABTE 29 D'AGOST

barcadissabte0010Dissabte de bon matí, els nens de l'Stage del Futbol Club Barcelona van disputar dos partits amb el Reus Deportiu. A les 10h van jugar l'equip cadet B del Reus contra l'equip infantil A del Barça. El resultat va ser de 3 - 0, considerant el Barça equip local. Una hora i mitja més tard, l'equip infantil B del Barça va jugar contra l'infantil A del Reus Deportiu amb el resultat de 2-1.veure fotografies


DIUMENGE 30 D'AGOST

barcadiumenge0014Diumenge al matí es va disputar l'últim partit de l'Stage del Barça, al camp de futbol de Prades. Van jugar el grup Aleví A i l'infantil del Reus deportiu amb el resultat d'1 - 3. Amb aquest partit els nois es van despedir del poble amb una derrota, però amb la satisfacció d'haver passat un dies molt profitosos tant personal com esportivament.
veure fotografies


veure entrevista amb el Sr. Albert Benaiges, coordinador del futbol base del Barça.