enfrdeitpt
Inicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivado
 
maratotv3El poble de Prades s'ha volcat a col·laborar amb diversos actes en sol.lidaritat amb La Marató de TV3, organitzant un bingo i una xocolatada solidàries. Diumenge dia 6, a la tarda, es va celebrar un bingo, organitzat per l'Associació de Dones l'Abellera i la tarda següent, l'Associació de Joves de Prades feia una cassolada i xocolatada.
Dissabte a la tarda la Llar de Jubilats de Prades es va omplir de gom a gom per a gaudir d'un bingo solidari organitzat per l'Associació de Dones L'Abellera de Prades.
El Bingo es va dur a terme per a recaptar diners per La Marató de TV3, aquest ja és el tercer any que s'organitza aquest acte amb molt bon resultat,. Enguany es van reunir uns 2.800 euros.
En aquest bingo es guanyaven diversos premis cedits pels comerços del poble i alguns particulars que van oferir diversos productes com cistelles de menjar, un pernil, cosmètics, begudes i alguns pintors locals, van oferir els seus quadres quadres de forma solidària.
L'assistència va ser nombrosa durant tota la tarda. L'organització havia preparat un total de cent cadires que van estar ocupades tota l'estona. Grans i petits van disfrutar anant ratllant els números dels diversos cartrons. Els cartrons variaven de preu segons el que es rifava, aquests anaven de l'un als quatre euros,. Les línies eren premiades amb obsequis més petits, detalls que ens van fer participar a tots en l'acte. El bingo es va acabar a quarts d'onze de la nit, degut a la gran participació i regals a sortejar.
L'Associació de Dones L'Abellera vol donar les gràcies a tots els participants i sobretot a la Llar d'avis, que va cedir el local i va col·laborar amb l'acte.
L'Associació de Joves de Prades va organitzar una cassolada per reunir gent a la Plaça Major de la Vila i contribuir amb la Marató de TV3, amb una xocolatada.
La cassolada va sortir de la Plaça de la Vila a les quatre i mitja de la tarda i va estar donant tombs pel poble, causant un gran rebombori, fins passades les cinc. Per tal de donar una mica més d’expectació a la cassolada es va parlar amb alguns pares, lligant l’assistència de la quitxalla.
A les cinc i poc la xocolata ja estava calenta i es va començar a oferir a les més de cent persones que van poder gaudir del got de xocolata amb un tall de coc casolà. La olla estava prevista per unes cent vint persones, es creu que es va fer just, tot hi així hi va haver un bon grapat de gent que va quedar ensucrada pel bon berenar. El preu mínim de l’aportació era de tres euros, finalment es van recol•lectar 640€.