enfrdeitpt
Inicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivado
 

primeraassambleaDissabte 26 de juny s’ha fet la primera Assemblea de la recent creada Associació Penya Blaugrana Muntanyes de Prades. Els membres de la junta van informar a tots els assistents que l’associació ja és oficial i que es pot procedir a recollir socis. El concurs de “Busquem Logo” s’ha allargat durant uns dies més i a la propera reunió es triarà el Logo que representarà la penya.

S’anuncia també que la quota, per enguany és de 20€ per adults i per a persones majors de 65 anys i menors de 12 anys la quota és de 15€. Ja s’està buscant local per poder tenir almenys una pantalla per veure els partits i una nevera per poder prendre algun refresc mentre es mira el partit.
Un gran nombre d’assistents a l’assemblea ja varen omplir la butlleta i sembla que hi haurà un bon nombre de socis. Si vosaltres hi esteu interessats podeu apuntar-vos omplint el formulari on-line que trobareu al peu d’aquesta pàgina o bé us el podeu descarregar en pdf i una vegada omplert, el podeu lliurar a qualsevol membre de la junta.

Vegeu tota la informació sobre la Penya.