enfrdeitpt
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
01Espectacle infantil, xocolatada i cinema, tancaven els actes de Festa Major. La festa que començava divendres amb el pregó ha estat molt seguida per bona part dels vilatans i també Pradencs de Fora Vila. Divendres al vespre al recinte del bar, es feia un conta contes per a adults “Contes de Farmaciola” a càrrec de Rat Cebrian i disco mòbil Deluxe fins a la matinada.El Cafè Bar participava de la festa amb un espai que actualment acull un treball d’Arquitectura Efímera a càrrec de "lafabricadefum".
i realitzat per a joves professionals del Camp de Tarragona. La feina es conservarà fins a la festa de Tot Sants.
2010101501 contacontes01

El dissabte a la tarda, el Cafè Bar i la Sala de Ball s’omplien. Es va fer el concert, i després de sopar el ball, que enguany va anar a càrrec de Dama Orquestra.

02 03 04

Diumenge al matí,  ballada de Sardanes amb la cobla Ciutat de Cervera a la Plaça Major, que el fred va deslluir una mica, i Missa acompanyada pel cor Prades Cor.
A la tarda, a la sala de ball es va poder veure un espectacle d’animació infantil: “Els balladors” a càrrec de la companyia Tres per Res i en acabar xocolatada, per a petits i no tan petits. La pel•lícula de cinema Àgora tancava els actes de Festa Major.

Festa Major 2009. Fotografies.

Festa Major 2008.